Welkom op de website van de rechtswinkel Beuningen

Rechtswinkel Beuningen is een vrijwilligersorganisatie waar rechtenstudenten elke woensdag kosteloos juridisch advies geven. De rechtswinkel geeft juridisch advies over onder andere arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, burgerlijk recht, consumentenrecht en huurrecht. De medewerkers die werkzaam zijn bij de rechtswinkel zijn studenten aan de Radboud universiteit die hun eerste jaar met succes hebben afgerond waardoor zij in staat zijn uw belangen goed te behartigen. De medewerkers doen dit werk op vrijwillige basis.

Iedere bezoeker aan de rechtswinkel krijgt een persoonlijk gesprek met twee juridisch adviseurs. Hierin nemen wij ruim de tijd uw vragen te beantwoorden en/of problemen te analyseren. Vervolgens ontvangt u binnen twee weken een schriftelijk juridisch advies via mail. Als de Rechtswinkel u niet kan helpen, dan verwijzen de medewerkers u door naar de juiste instantie die u wel van dienst kan zijn. De rechtswinkel procedeert niet.

Voor wie

Rechtswinkel Beuningen is in eerste instantie voor burgers van de gemeente Beuningen echter bent u als burger van een andere gemeente ook van harte welkom

Kosten

Rechtswinkel Beuningen is geheel kosteloos. 

Wanneer

Iedere woensdag om 19:30 tot 20:30. Onder het kopje “spreekuur” kunt u de  precieze data zien. 

Waar

In de Leghe Polder in Beuningen.
Schoolstraat 16, 6641 DC Beuningen